דפורמציה של הסרעפת הימנית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/09/2018 | 16:32 | מאת: אורית

הייתי מונשמת בטיפול נמרץ כמעט חודש. באשפוז דלקת ריאות קלה. כרגע עשיתי צילום חזה : "בצילום צדדי -דפורמציה של סרעפת הימנית ייתכן שינויים פיברוטיים חשד לשת הצללת בצורת טבעת עד 15 ממ מוטלים על שער השמאלי צל הלב לא מורחב צילומים רצוי מעקב ו רצוי ביצוע בדיקות נוסופות כולל CT....................................................................... בית חזה בדיקת CT חזה שעשיתי מראה ריאות לא מאווררות. מה פירוש "דפורמציה של הסרעפת"? כרגע אני עם בעיות בנשימה, זריקות קורטיזון והנהלציות ואין שיפור...

שלום, דפורמציה הכוונה שינוי בצורה הרגילה של הסרעפת. לדעתי זה לא מסביר את התלונות שלך אבל יש צורך בהערכה מסודרת עם כל הממצאים במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה