Pulmnary alveolar proteinosis

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/08/2018 | 12:06 | מאת: שיראל

שלום דר דרור , לצערי בן דודה שלי בן 18 חולה במחלה זו מטופל במרפאות בילינסון אצל פרופ קרמר הוא מיועד לניתוח שבוע הבא של שטיפת ריאות אנחנו מודעים למצב הקשה הטיפול בזריקות אינו יעיל כלל שאלתי האם יש איזה סיכוי בעולם שהוא יחלים טו שמחלה זו היא גזר דין מוות ? המצב הבריאותי שלו מדרדר משעה לשעה תודה מראש על המענה

שלום, זו אכן מחלה קשה אבל הטיפול בשטיפות בניתוח עשוי לעזור. כמו-כן, יש טיפולים נוספים שיכולים לשפר את המצב. במקרים הגרועים ביותר ניתן לבצע השתלת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה