סובל משיעולים מזה 3 שנים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

27/08/2018 | 19:51 | מאת: ליאור בן 27

שמי ליאור ואני בן 27. אובחנתי לפני כ-3 שנים כאסמתי (מטכולין חיובי ++ במינון הראשון של הבדיקה). צילום ריאות שנערך העלה ספירומטריה עם הפרעה חסימתית קלה מאוד. בתגרי עור יש רגישות לקרדית אבק ודשא. אני משתעל פעמים רבות במשך היום לעיתים עד כדי הקאה. סובל מנזלת ומליחה. אני מרגיש שאני לא מסוגל להמשיך לחיות ככה. שימוש במשאפים כגון FOSTER או RELVAR לא מדכאים את השיעולים. המליצו לי להתחסן כנגד אלרגיות. האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות?

שלום, בהחלט יש עוד כמה דברים שכדאי לבדוק. 1. האם אתה משתמש נכון במשאף או לנסות משאף אחר. 2. האם יש אלרגיה? טיפול נגד אלרגיה. 3. האם יש בעיה במערות הפנים? טיפול אא"ג. 4. האם יש צרבות? טיפול נגד חומציות. יש עוד דברים אבל כדאי לפנות למרפאת ריאות להערבה נוספת.

מנהל פורום מחלות ריאה