תחושה של חוסר בחמצן

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/08/2018 | 11:24 | מאת: חסוי

שלום ד"ר. מזה כמה חודשים אני מתעורר לעיתים פעם אחת בלילה, או פשוט מתעורר מוקדם מהרגיל עם הרגשה של חוסר חמצן ומחנק. אני בחור בריא בן 26, למעט העובדה שאובחנה אצלי מחלת גרייבס לפני מספר חודשים. יש לי מד חמצן בדם בבית, ולפני כמה ימים כשהתעוררתי רצתי אל המכשיר והופיע ערך של 93. אינני יודע מה זה אומר והאם זה קשור, אך בכל אופן אשמח לדעתך בנושא. תודה רבה!

שלום, אני לר מתרשם מהתיאור שלך שיש לך מחלת ריאות. לגבי הנושא של בלוטת התריס ניתן לבדוק זאת באמצעות בדיקות דם לוודא שאתה מאוזן. מציע לפנות לרופא המשפחה בשלב ראשון. עקרונית הסטורציה התקינה היא מעל 96% אבל לםעמים צריך לחכות קצת ולנשום עמוק במנוחה עד שהקריאה מדוייקת.

מנהל פורום מחלות ריאה