קשיי נשימה קשים במאמץ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

28/03/2018 | 21:11 | מאת: שיראל

שלום שוב אני סליחה סליחה יש לי קושי רב במאמץ לנשום עד כדי קושי בדיבור אפילו סתם הליכה מהירה או שאני מרימה דברים כגון קניות מה זה יכול להיות שוב עשיתי כל הבדיקות כולל בדיקת מאמץ ואקו לב מה יכול לגרום לזה תודה מראש וסליחה

28/03/2018 | 21:54 | מאת: שיראל

ושאלה נוספת האם אקו לב שולל לחץ דם ריאתי אני שואלת זאת שוב מאחר והקושי בנשימה בעת מאמץ הוא רב האם יש בדיקה נוספת לשלול זאת

אקו שולל יל"ד ריאתי ברוב המקרים. במקרה של ספר עושים צינתור לב ימני.

שלום, אם הבדיקות תקינות אין מה לדאוג. לעשות מה שאת יכולה ובהדרגה תוכלי לעשות יותר ויותר.

מנהל פורום מחלות ריאה