קוצר נשימה רק במנוחה חולה copd

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

17/03/2018 | 21:39 | מאת: אביעד

שלום חולה copd ברמה בנונית משתמש במשאפים סטרייד ואנקרוז ..בן 53 הקוצר נשימה שלי רק במנוחה בעיקר בשכיבה על הגב יש לזה הסבר רפואי ? ומה עליי לעשות ? במצב של הליכה אני מרגיש מצויין תודה

שלום, האם קיים עודף משקל? לפעמים זה יכול להסביר.

19/03/2018 | 07:44 | מאת: אביעד אנע

אני במשקל יתר של כ10 ק'ג אני ממש לא מסוגל לשכב על הגב עשיתי אקו לב יצא תקין

האם על הבטן או הצד זה יותר טוב?

20/03/2018 | 22:20 | מאת: אביעד

הרבה יותר טוב בשכיבה על הבטן או על הצד

שלום, אני מניח שבשכיבה על הגב הבטן מפריעה יותר לתנועה של הסרעפת ולנשימה. מעבר להורדה במשקל בינתיים נראה לי הכי סביר לשכב בתנוחות שיותר נוחות לך.

מנהל פורום מחלות ריאה