מה זה???סובלת מאוד רופא לא מתייחס ברצינות

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/12/2017 | 07:23 | מאת: אורנה

בשבוע שעבר חשתי חולשה וכאב אדיר בגב ובבטן קצת ליחה.הלכתי לרופא שאמר התקררות.מאז בעיות בקיבה-סליחה על הביטוי שלשולים,כאב בגב כמו סכינים,הקאות וליחה חןמה כזאתי רופא המשפחה שלי לא נמצא בשיחה טלפונית המליץ על אוגמנטין. מה זה נשמע?אוגמטין רלוונטי? תודה רבה

שלום רב, התלונות שלך לא ממוקמים דווקא במערכת הנשימה, יתכן שאת סובלת מזיהום וירלי גם של מערכת העיכול המתבטא בשילשולים. אוגמנטין זו אנטיביוטיקה שיכולה להתאים לזיהומים חידקיים של מערכת הנשימה והסינוסים. במקרה שלך הייתי ממליץ לגשת לרופא משפחה מחליף לבדיקה.

מנהל פורום מחלות ריאה