האם הופעת סהרון אדום/ סגול מעיד על מחלת לב

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

10/01/2017 | 08:47 | מאת: דפנה

לאחרונה, הופיע סהרון אדום/סגול מוגדל במעט בבסיס הציפורן באגודל, וסהרונים קטנטנים בעוד שתי ציפורניים, ביד ימין, בשמאל, סהרון קטן באגודל , וטיפת צבע הסהרונים של עוד שתי אצבעות. האם יש בכך עדות לבעיות בלב?, (הופיע במקביל לכאבים ספורדיים בלב), בעקבות מתחים.

שלום רב, לצערי אני לא מתמצא באבחון לפי סימנים בציפורניים. הסימן העיקרי שקשור לבעיות בריאות נקרא התאלות, בו יש לציפורן צורה של אלה. סימן זה מופיע המחלות ריאה שונות. כדאי להתייעץ במקרה שלך עם רופא עור.

מנהל פורום מחלות ריאה