אנמיה מחוסר ברזל

דיון מתוך פורום  אנמיה ומחלות דם בילדים

04/08/2013 | 15:58 | מאת: ורד

קיבלתי את תשובתך מתאריך 2.8.2013 נכון להיום עשיתי תדיקות דם משום שהרגשתי לא טוב כאבי שרירים כאבי ראש ובחילות. עדיין המוגלובין 10.6 לעומת 9.4 פרטין עלה ל 223.לעומת 6.7. וכן ארונד עלה ל 68 לעומת 27. טרנספרין 343 חעומת 380. כל זאת לאחר שלוש עירויים של 2 אמפולות פרלציט. האם לא מסוכן להמשיך ולקבל פרלציט בעירוי בערכים כאלה אודה על תשובתך. אני פשוט חוששת שיהיה מצב של עודף ברזל ואז המצב יותר מסוכן. הברזל שוקע? וכל תופעות הלוואי.

שלום אין באפשרותי וזה יהיה מאד לא מקצועי לתת המלצות רפואיות כמו להפסיק/להמשיך טיפול בברזל בלי לבדוק את החולה ולהכיר את הנתונים באופן יותר מעמיק. ממליץ לשוב להמטולוג שנתן את הטיפול בברזל להערכה מחודשת דרור

מנהל פורום אנמיה ומחלות דם בילדים