חיכ שסוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/05/2006 | 18:01 | מאת: גלית

יש לי תינוק בן ארבעה חודשים ולאחר בדיקה במעבדת שינה התברר שיש לו 49 הפסקות שינה בלילה בן 6 ל12 שניות הציעו לנו לעשות ניתוח לשבירת לסת והכנסת ברגים יש לבני חיכ רך שסוע מה עלי לעשות ומה זו התסמונת הזו ואלו תופעות יש לה האם יהיו לו בעיות התפתחןת או בעיות שכליות כגוןפיגור שכלי תודה

13/05/2006 | 13:15 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלית ותודה על פנייתך, משאלתך אני לומד שלילדך חיך רך שסוע ועמדה אחורית של הלסת התחתונה המקשה על הנשימה.כפי הנראה מדובר ב- Pierre Robin Syndrom . לפי תוצאות מעבדת השינה הומלץ לך טיפול מתיחה של הלסת התחתונה מסוג Distraction Osteogenesis אין בעיות של פיגור במקרים אלה ולרוב עם השנים עמדת הלסתות מתאזנת. יש להבטיח כעת את נושא הנשימה זה חשוב וקריטי!!! אנא פני בדחיפול למזכירת היחידה לתאום תור עימי בטלפון 04-8542265 או 2062265 - 050 בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה למומי פנים מולדים מרכז רפואי רמב"ם

20/05/2006 | 20:51 | מאת: אלמוני

תמונה קלסית של Pierre Robin Sequenceq ולא סינדרום!

מנהל פורום טיפול אורתודנטי