בבקשה דחוף!!!

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

13/05/2013 | 14:10 | מאת: אתי

שלום: גיליתי שיש לי כתמים עגולים אדומים בחיך מבפנים - הם לא כואבים אבל אני מתה מפחד שזה גידול- הלכתי לרופא אף אוזן גרון שאמר לי שאם זה לא יעבור תוך שבוע לחזור אליו- ושאולי זה פצעים ויראלים- אני ממש מפחדת ואני לא ישן עכשיו שבוע - איך הוא יכול לשער מה זה רק על ידי הסתכלות? ומה ניתן לעשות. המון תודה

לסוגים שונים של מחלות בפה יש מראה שונה והסתכלות של הרופא היא לפעמים מספיקה, גם אם לא לתת אבחנה מלאה אלא לתת כיון

18/05/2013 | 22:31 | מאת: אתי

גם לפני חודש הבחנתי בגוש בנחיר שלפעמים דימם והוא אמר שזה לא מסוכן רק על ידי הסתכלות ומאז זה לא עובר- אני מאוד מקווה שהוא לא טועה- כמו כן לפני שבוע עשיתי ct ראש שיצא תקין ואני לא יודעת אם ניתן לראות את הסינוסים בct ראש תודה רבה על המענה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה