יובש חזק בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

09/10/2012 | 21:21 | מאת: זהבה

שלום רב אני אישה נ+2. מזה שבועיים אני מרגישה יובש בלשון וקיים כבר סדק ללא סימנים מיוחדים אחרים, ויוצא לי ריח רע מהפה ואני לועסת הרבה מסטקים בגלל זה.בבדיקה שגרתית הסוכר שלי היה 76 בצום בבוקר. אני לוקחת VIT B+C סטרס פורמולה פעם ביום באופן קבוע בגלל מחסור בויוטמינים האלה. ולוקחת גם OMEGA 3 פעמיים ביום. האם יש קשר בין הדברים שאני מספרת או לא ואם לא אז מה הסיבה ליובש הזה בלשון ????? תודה

יובש בפה הוא תופעה נפוצה אשר יכולה להגרם מסיבות רבות, רובן לא ידועות. קיימת תופעה אוטו-אימונית אשר יכולה לגרום ליובש פה והיא לעיתים רבות מלווה ביובש גם בעיניים. אני לא מכיר כי קיים קשר בין הויטמינים שאת נוטלת ליובש פה כמו-כן בדיקת הסוכר תקינה ואיננה מעידה על בעיה. מומלץ להבדק במסגרת מרפאת רפואת הפה בה ניתן לבצע בדיקת רוק והמשך אבחון. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה