פצע בחיך למעלה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

25/07/2016 | 22:38 | מאת: עידן

אהלן דוקטור יש לי בליטה ממש קטנה שנראית כמו פצע בגרות רגיל שיש על הפנים והוא נעלם וחוזר. לרוב הוא אפילו נקטן עם אכילת דברים מסויימים ולפעמים חוזר לגודלו המקורי.הוא אדום ויש לו נקודה ממש קטנה ולבנה באמצע הפצע. האם ישנה סיבה לדאגה?אני נורא לחוץ וזה מדיר שינה מעיני. חייב לציין שאיני שותה בתדירות גבוהה ואיני מעשן כלל. אני בסהכ בן 20. ואני סובל מהשמנת יתר אגב.

נגע סרטני לא מופיע ונעלם אלא משאר קבוע או גדל בהדרגה לכן אין סיבה מיוחדת לדאגה פה. כדאי להבדק אצל מומחה פה ולסת

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה