כאב בלס העליונה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

25/05/2016 | 21:29 | מאת: ארז

שלום רב, לפני כעשרה ימים אכלתי פלפל חריף ואחרי שעתיים נהייה לי צריבה חזקה בלסת העליונה מאחורי השיניים למעלה, האיזור היה מאוד אדום ושורף רופא אא"ג טען שזאת כנראה כוויה. כיום המצב שהאיזור שם נהייה לבן וקצת למטה לכיוון הגרון עדיין יש אודם וצורב מאוד. מה יכולה להיות הסיבה לכך? שכחתי לציין שאיבחנו לי רפלוקס בעבר האם זה קשור?

רפלוקס היא תופעה של עליית חומציות מהקיבה אל הוושט והלוע, במצב זה הרירית (השכבה החיצונית) של הלוע הופכת לעדינה ורגישה יותר. אכילת מזון חריף יכולה לגרות את הרירית הזו ולגרום לתופעת הדומה לכוייה. מקווה שכבר מרגיש טוב יותר

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה