נקודה שחורה בחלל הפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

14/02/2012 | 13:31 | מאת: joe

הי. גיליתי נקודה שחורה בחלל הפה על הלחי הפנימית.. אני די בטוח שלא היתה שם בעבר.. מאד מעוניין לבדוק את זה. למי אני אמור לפנות? רופא עור? רופא שיניים ? האם יש דבר כזה נקודת חן בתוך הפה?

שלום נגע חדש בצבע כהה בחלל הפה דורש בדיקה. קיימת תופעה דמויית נקודת חן בחלל הפה, לעיתים מדובר בחומרים בהם נעשה שימוש בטיפולי שיניים אשר שוקעים ברקמה הסמוכה לאזור הטיפול וקיימים גם נגעים בעיתיים יותר. לרוב נדרשת ביופסיה מן הנגע. ניתן לפנות למחלקת כירורגיה של הפה והלסתות בבתי החולים, למומחה בכירורגיה פה ולסתות במרפאה או למומחה לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה