תחושת צריבה שריפה בלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

14/01/2016 | 12:14 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, מזה שבוע יש לי תחושה של צריבה/שריפה על הלשון החלק הקדמי עד אמצע הלשון. יש לי גם צריבה קלה יותר בחיך העליון. רופא א.א.ג. בדק ולא ראה דבר, לא ראה פיטריה. היום גם הקאתי - דבר שלא קרה לי אף פעם! האם יכול להיות קשר בין הדברים? יכול להעיד על דבר מסוכן? מה דעתך? ומי הגורם המטפל בכזה דבר? אודה לתשובתך.

יש להבדק אצל מומחה ברפואת הפה. קיימת תופעה הקרויה תסמונת הפה השורף. יתכן כי מדובר בכך. בהצלחה

14/01/2016 | 15:19 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, תודה לתשובתך. האם רפואת הפה בענין זה זה רופאים כירורגים לפה ולסת? אני מתגוררת באזור המרכז אם תוכל בבקשה לציין שמות מרפאות מתאימות על מנת שלא הגיע לרופא פה ושיניים שלא מתמצא בשריפה בלשון. תודה שוב מראש

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה