אפטה שנשארה ונקודה על החניכיים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

11/10/2015 | 22:37 | מאת: אורח

יש לי 2 דברים בפה: 1. כבר מספר חודשים שיש לי על החניכיים העליונות נקודה לבנה קטנה מאד עם קצת אדום מסביבה. רופאת השיניים צילמה את האזור ולא מצאה דלקת מתחת. 2. היה לי לפני כחודש אפטה גדולה שחלפה. כרגע נשארה שם כאילו אפטה קטנה יותר, לא כואבת. הלכתי לרופא משפחה שנתן לי oracort E למספר ימים על מנת למרוח על 2 הדברים האלה ולראות אם זה עוזר. מה דעתכם? האם יש צורך בבדיקה אצל מומחה פה ולסת?

אם הנגעים שאת מתארת לא חלפו אחרי שבועיים כעדי להבדק אצל רופא פה ולסת או מומחה ברפואת הפה

14/10/2015 | 20:54 | מאת: אורח

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה