טעם חמוץ בפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

02/06/2015 | 09:38 | מאת: איילה

בת 44 מעשנת לא לוקחת תרופות מעל שלושה חודשים יש לי טעם חמוץ בפה עשיתי בדיקת גסטרופיה יצא חידק ודלקת טיפלתי עם כדורים והטעם החמוץ נהייה יותר גרוע ,הייתי ברפואת הפה באוניברסיטת ת"א שהבחנו שיש לי יובש בלשון הפנו אותי לבדיקות כלליות כולל זאבת הכול יצא תקין ,היום אני מסתכלת בפה החיך העליון ממש לבן ,מה יש לי ? האם זה סרטן ?

יובש בפה יכול לגרום למראה לבן יותר של החיך. אין סיבה לחשוב שיש לך סרטן בפה לפי מה שאת מתארת. ממליץ לך לחזור לבדיקה אצל המומחים לרפואת הפה באוניברסיטה. תהי בריאה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה