פצעים מתמשכים בחלל הפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

02/03/2015 | 13:18 | מאת: נעמי

שלום, למעלה מחודש יש לי תופעות משתנות בפה: פצעים לבנים על הלשון, כתמים אדומים עליה, הרגשה של כוייה, יובש בפה, פצעים על החיך. בנוסף גם כאב באוזניים ובבלוטות. כל הדברים באים והולכים, אבל כל יום יש משהו. רופא אאג שלח אותי למרפאת פה, ויש לי תור בעוד כמה שבועות. האם זה בסדר לחכות? האם יש לי מה לדאוג?

נעמי שלום, את מתארת מגוון גדול של תופעות שאינן בהכרח קשורות אחת לשניה. אם את מודאגת אולי תיבדקי גם על ידי רופא השיניים שלך עד שיגיע התור שקבעת למרפאת המומחים. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה