פצע בלחי

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

15/02/2015 | 09:19 | מאת: דנה

שלום, מזה כחצי שנה הבחנתי בפצע בלחי (כמו גולה) שאינו עובר. הפצע לא כואב לי אך מידי פעם אני נושכת אותו ויורד דם. התייעצתי עם רופא שיניים שאמר שאין צורך להוציא וכנראה מדובר בפיברומה. השאלה שלי היא מה זה פיברומה והאם התופעה שאני מתארת יכולה להתאים או שיתכן וזה משהו אחר? מסוכן? כדאי להוציא? ביופסיה? למי הולכים לכירורג או למומחה ברפואת הפה? תודה רבה

שלום, נגע מסוג זה ניתן להסיר בלייזר, ללא תפרים ועם מינימום כאבים בהחלמה. ניתן לבצע במרפאת פה וחסת בבלינסון 03-9377201. לבקש תור לטיפול בלייזר. נדרש טופס 17 לטיפול. בהצלחה.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה