נגע לבן בחניכיים

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

22/12/2014 | 21:58 | מאת: 91955

שלום רב מדובר בבחורה בת 22 בריאה לחלוטין לפני כחודשיים במהלך טיפול שיגרתי אבחנו 2 נגעים לבנים בחניכיים .הרופאים שוללים שמדובר בסרטן בבדיקת ביופסיה נמצא -גודל דגמי אינו מספק חשד לליכן פלנוס כמו כן הוזמנו לביקורת נוספת בעוד חודש למרות שמספר רופאים מאותו בית חולים שמרו לנו שאין חשש לסרטן אנחנו לא רגועים נא המלצתך בכבוד רב

שלום, אם אינכם שקטים לגבי תשובת הביופסיה (שהיא בעצם תשובה ללא תשובה) כדאי לשקול בדיקה חוזרת.במסגרת אותה מחלקה בה בוצעה הבדיקה הראשונה או במחלקה אחרת. אולי אפשר לבקש להקדים את התור לביקורת. אין לי ספק שאם כן היה חשד אצל הרופאים המטפלים כי מדובר בסרטן חלל הפה הם לא היו שולחים אתכם הביתה אלא ממשיכים את הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה