לשון - עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

06/12/2014 | 10:02 | מאת: מיכל

שלום מזה מספר שבועות לשון מחוספסת, פה יבש עד כדי אי יכולת להגות הברות.הרגשה של חול בתוך הפה ועל הלשון. בת 41 חולה בהאשימוטו . מלבד זה כל בדיקות הדם תקינות בהחלט. הרופאה רשמה לי תרסיס sos ומאז המצב החמיר . מה אפשר לעשות? תודה

שלום מיכל, קיימות סיבות רבות לתחושת יובש בפה. ניתן להשתמש ב"תחליף רוק" - בצורת ג'ל אותו ניתן לרכוש בבתי המרקחת ללא מרשם. רצוי להבדק במרפאת רפואת הפה או כירורגיה פה ולסת (לברר שמופנית לרופא שעוסק במחלות של בלוטות הרוק) ו בהצלחה

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה