דלקת בלסת

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

08/05/2014 | 11:57 | מאת: יובל

האם דלקת בחניכיים שנגרמת עקב שפשוף מכני של עצם הלסת, עלולה לגרום לסרטן בטווח הארוך?

אינני מכיר קשר בין צחצוח שיניים, גם אם אגרסיבי להתפתחות סרטן הפה. הגורמים המובילים הידועים כיום כמגבירים את הסיכוי לסרטן הפה הם עישון, צריכת אלכוהול מוגברת ווירוס ממשפחת הפפילומה.

01/06/2014 | 18:23 | מאת: יובל

יש לי בלסת החתונה עצם קורונואיד ארוכה, שעקב טיפול אורתודנטי (הרחבת הלסת העליונה) משפשפת את החלק האחורי של הלסת העליונה. השאלה היא האם (פרט לכאב) יכולים להגרם סיבוכים בטווח הארוך.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה