המנגיומה בפה

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

28/01/2014 | 21:56 | מאת: דניאלה

לאחרונה צמחו לי בפה שתי המנגיומות האחת מתחת לשפה העליונה והשניה מתחת ללשון. הן מידי פעם גדלות. הן נורא מציקות. קורה שאני נושכת אותן וזה כואב. הציעו לי להוריד אותן בלייזר. מה זה? זה כואב? האם זה יגרום לעיוות השפה העליונה?

טיפול בלייזר הוא טיפול יעיל ופשוט לנגעים קטנים בחלל הפה. מדבור בקרן לייזר ממוקדת הצורבת את הרקמה. בזמן הצריבה נצרבים גם כלי הדם וקצות העצבים ולכן הדימום מופחת והכאבים לאחר הטיפול מופחתים. הטיפול מבוצע בהרדמה מקומית. לרוב לא נדרשת תפירה. בהצלחה !

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה