יובש בפה והלשון

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

14/10/2013 | 06:58 | מאת: חסידה

אני בת 60. בריאה ואני לא לוקחת תרופות. מזה שנה התחיל אצלי תהליך של יובש בפה והלשון עברתי את כל הבדיקות והכל תקין נכון להיום הפה שלי יבש ואחרי לילה של שינה אני מרגישה כמו כוויה על הלשון כבר הייתי אצל רופא שיניים שיבדוק נשך או זיזים הכל תקין רופא אף אוזן וגרון אני די מיואשת מסתובבת מרבית היום בתחושה של לשון פצועה והיובש לא עוזר אשמח לקבל תשובה לאן עלי ליפנות בברכה חסידה

בירור ליובש פה מתקיים במרפאת פה ולסת בבלינסון במסגרת רפואת הפה. 03-9377201

20/10/2013 | 05:21 | מאת: חסידה

רציתי רק הוסיף שהתגלה לי הליקובטור ואני מקבלת טיפול ולמרות זאות היובש ממשיך רופה המשפחה טוען שזאות לא הסיבה ליובש והשבוע נוכחתי לדעת אחרי שהכינו לי סד לילה חדש מסיליקון שבאחד הלילות שקמתי אם תחושת היובש והוצאתי את הסד לילה הוא היה כולו דביק. דומה שמנקים פלסטיק באצטון הוא הופך להיות דביק. כמובן אצור קשר למחלקה יש לי הפניה לביח

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה