גוש בלשון עם גרון לסירוגין

דיון מתוך פורום  גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה

21/12/2016 | 00:02 | מאת: שירלי

שלום רב, כבר שנה שיש לי גוש קטן בצד הלשון. הייתי אצל הרופא אבל כיוון שהגוש הלך וקטן הנחתי שאין סיבה לדאגה. חשוב לציין שבתקופות של צינון קל, וכאב גרון הגוש כאב גם הוא יחד עם החיך העליון ונרגע. עכשיו שוב נראה שהכאב חוזר והגוש מתנפח וגם יש לי באותו צד של הגרון כאב חד למגע לחיצה עדינה. האם יש סיבה לדאגה (סרטן הלשון)?

קשה לאבחן ללא תמונה / מישוש. גוש שקיים שנה ללא שינוי או שגדל וקטן לסרוגין - איננו מהווה סמן לסרטן הפה.

מנהל פורום גידולים שפירים וממאירים של חלל הפה