שרפה בבית החזה

דיון מתוך פורום  לב האישה

01/01/2012 | 23:58 | מאת: דדה

זה שנה שאני מרגישה כאילו אש עולה מהבטן לכיוון בת החזה עם כאב עמום קוצר נשימה לשניות ,ואז מתחיל דופק מהיר לאחר שזה עובר אני מרגישה תשישות. בבדיקות שנעשו לי ,לא נמצאו ממצא כלשהו מבחן מאמץ תקין אקו תקין לטענת הרופא כנראה שזה תופעות גיל המעבר האם יש צורך בהמשך בירור אודה לתשובתך!

02/01/2012 | 18:24 | מאת: ד"ר מירי בליך

דדה שלום, קשה לענות על שאלתך בלי לקבל פרטים נוספים עליך, גיל, רקע רפואי ופרטים נוספים על אופי התלונה ובלי לראות את הבדיקות שנעשו לך. בכל זאת אני חושבת שלאור התלונה של דופק מהיר, חשוב לעשות רישום של א.ק.ג בזמן שאת מרגישה את התלונות הללו, למשל בבדיקה שנקראת הולטר קצב לב ולשלול שהתלונות שלך הן לא על רקע הפרעת קצב לב. תרגישי טוב

04/01/2012 | 02:55 | מאת: דדה

תודה רבה! אני בת55 בריאה ללא מחלות לא מקקבלת תרופות בבדיקות דם יש לי קולסטרול 243 כאשר הטוב 60 עשיתי הולטר תקין הייתי רוצה להפגש ולהביא לך את תוצאות הבדיקות איך אני מגיעב אליך? אני מאזור הצפון תודה לתשובתך

11/01/2012 | 08:04 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום דדה, אשמח לראות אותך. את מוזמנת לקבוע תור במרפאת לב האישה בבי"ח רמב"ם. המרפאה פועלת בימי חמישי. על מנת לתאם תור את יכולה לפנות לאחות איריס בטלפון04-8543124

מנהל פורום לב האישה