הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  לב האישה

15/05/2012 | 12:46 | מאת: נסרין

שלום דר בליך אני אישה שלפני כשנתיים הרגשתי בהפרעות קצב עדתי אקו לב התגלה שיש צניחה במסטם המיטראלי צניחה קלה עשיתי גם הולטר היה לי הפרעות סינוס קלות היה כתוב באקו לב mpv אי ספיקה קלה בלב לפני ארבע חודשים נכנסתי להריון עשיתי כל הבדיקות אם הבעיה שלי מפריעה להריון כולם היו תקינים אין שום בעיה להריון אבל לצערי העובר לא היה בחיים ואין דופק היה זה בשבוע 17 להריון עשו לי הפלה טבעית דרך כדורים בפה ובנרתיק אחרי הלידה עשו לי גרידה אבל אחרי ימים היה לי גושי חלב נתנה לי רופאת הנשים כדורים בשם קבותרים לעיקוב והפסקת הנקה האם התרופה משפיעה עלי כי קראתי בדף הבהרים כי מי שיש לו בעיה במסטמים צריך להזהר האם זה נכון מה עלי לעשות

06/06/2012 | 16:42 | מאת: ד"ר מירי בליך

נסרין שלום, סליחה על העיכוב בתשובה. צניחה קלה של המסתם המיטרלי עם אי ספיקה קלה, אינה נחשבת בעיה מסתמית משמעותית. אני לא מכירה את התרופה שרשמת וגם לא מצאתי אותה במאגר התרופות. האם יתכן שאת לא מאייתת נכון. אם תוכלי תרשמי לי באנגלית את השם שעל הקופסא. בכל מקרה חשוב שתדעי שהעובדה שהעובר נפטר בסבירות גבוהה כלל לא קשורה לצניחה של המסתם. זה יכול לקרות לכל אישה בכל הריון. אני משוכנעת שבהריון הבא הכל יהיה בסדר. תרגישי טוב ובהצלחה

מנהל פורום לב האישה