האם תקין

דיון מתוך פורום  לב האישה

17/09/2015 | 10:09 | מאת: סיגל

שלום רב הבת שלי אובחנה כחולה בהאשימוטו -תת פעילות בלוטת התריס .מטופלת בכדור יוטירקס .אתמול בלילה היה לה כאבים בלב לפי הגדרתה ,דפיקות מהירות והיא ממש נבהלה .נרגע אחרי שעתיים ,זה היה בשכיבה .בא.ק.ג למחרת נאמר SINUS ARHYTHMIA .האם יש מקום לדאגה ? ביום ראשון נבצע בדיקות דם.

20/09/2015 | 13:17 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום סיגל, כמובן שלא ניתן לענות על שאלתך בלי לדעת, גיל הבת, כמה זמן מטופלת בכדור,מחלות אחרות, מה היו הבדיקות האחרונות שלה וכו. סינוס אריתמיה שתיארת בא.ק.ג למחרת כשהיא כבר הרגישה טוב זה ממצא פיזיולוגי, תקין אצל אנשים צעירים. אני חושבת שבשלב ראשון יש ללכת לרופא משפחה שמכיר את הרקע שלה, יבדוק אותה ובנוסף לא.ק.ג יעשה בדיקות דם כולל תפקודי בלוטת התריס ואז לפי התוצאות ולפי הרגשתה בהמשך להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות ללב או אחר. כל טוב ושנה טובה

מנהל פורום לב האישה