תוצאות אקג

דיון מתוך פורום  לב האישה

18/07/2015 | 13:36 | מאת: נועה 23

Vent rate 99 bpm Pr interval 126 ms Qrs duration 78 ms Qt/qtc 324/415 ms P-r-t axes 59 79 34 Normal sinus rhythm with sinus arrhythmia possible left atrial enlargement borderljng ecg אשמח לדעת מה זה אומר ואם האקג תקין או לא תודה מראש :)

26/07/2015 | 14:44 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום נעה, מה שכתבת לי זה פיענוח של א.ק.ג של המחשב,מקובל לראות את הא.ק.ג על ידי רופא ולא להסתמך על המדידות של המחשב. אם להסתמך על המדידות וזה בוצע במנוחה אז קצב של 99 זה בגבול העליון של התקין, כמובן שאם התרגשת בזמן הבדיקה זה יכול להיות תקין. שאר המדדים נראים תקינים, ברפואה כשמפענחים כל בדיקה צריך לדעת למה היא נעשתה ומה בעצם מחפשים, ללא המידע הזה הפיענוח הוא חלקי תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה