עודף סידן

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/03/2012 | 20:52 | מאת: מזי

מה הקשר בין עודף סידן לבעיות לב? האים זו סיבה להיתעלפויות חןלשות ובעיות ךב? תודה

13/03/2012 | 23:23 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום מזי, השאלה שלך מעט כללית כך שקשה לענות עליה במדויק, לאילו בעיות לב את מתכוונת ואיזו רמת סידן? בעיקרון עליה בינונית עד קשה ברמות הסידן יכולה לעורר הפרעות קצב. הפרעות קצב יכולות לגרום להתעלפויות. צריך רק לזכור שכדי שזה יקרה צריכה להיות עליה משמעותית ברמות סידן ויש סיבות הרבה יותר שכיחות לחולשה והתעלפויות מאשר עליה ברמת הסידן.

מנהל פורום לב האישה