נתן אלבז

דיון מתוך פורום  לב האישה

01/01/2015 | 21:53 | מאת: שובל חנניה

הרופא אמרה שיש לי איוושה סיסטולית ואני לא יודע מזה אומר ואני רוצה לדעת עם בגלל דבר כזה אפשר לעשות ניתוח ?

04/01/2015 | 11:48 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שובל חנניה, אוושה ססטולית זה אומר שבהאזנה ללב נשמע איזשהוא רישרוש. הסיבות למצב הזה הן רבות החל ממצב תקין עד להצרות או דליפה באחד המסתמים. על מנת לאבחן באיזה מקרה מדובר במקרה שלך צריך לבצע אקו לב שזה US של הלב. בעקבות הבדיקה הזו ניתן יהיה לדעת באיזו בעיה מדובר מה חומרתה ואז גם להחליט לגבי התאמה לניתוח. תרגיש טוב

מנהל פורום לב האישה