כאבים בצד השמאלי

דיון מתוך פורום  לב האישה

27/02/2014 | 11:07 | מאת: טלי

אני בת 38 בריאה בדר"כ מתאמנת ושומרת על תזונה נכונה יש לי כאבים בצד שמאל שמתחילים מהגב בצד עוברים לבית השחי מעל החזה ומגיעים עד הצוואר עד כמעט מתחת לאוזן שמאל הכאב הוא בעיקר במנוחה והוא לא אחיד כלומר יכול להיות שלפעמים אני מרגישה יותר את הכאב בחזה ויש פעמים שאני מרגישה יותר את הכאב בצוואר ויש פעמים שהכאב חזק יותר ויש פעמים שהכאב חלש יותר. הייתי אתמול אצל רופא משפחה והוא אמר לי שזה עצב ושזה יעבור לבד נשמע לי מוזר משהו....???

26/03/2014 | 12:56 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום טלי, מתנצלת על העיכוב בתגובה. כמובן שבלי לקבל יותר פרטים על אופי הכאב, בלי להכיר את הרקע שלך ומבלי לבדוק אותך לא ניתן להגיד באופן וודאי את הסיבה לכאבים שלך. יחד עם זאת לפי הנתונים ששלחת לי גילך ואופי הכאבים , הסבירות שהכאבים קשורים לבעיה לבבית היא נמוכה. בכל מקרה אני חושבת שאם הכאב לא יחלוף כעבור מספר ימים היתי חוזרת שוב לרופא משפחה ואז להחליט איתו על בדיקות נוספות שיש לבצע. תרגישי טוב ותמשיכי להתמיד באורח חיים בריא.

מנהל פורום לב האישה