תשובת הולטר לב-למה לא קיבלתי תשובתך

דיון מתוך פורום  לב האישה

29/05/2013 | 08:20 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, התייעצתי עמך בענין שבנדון, להזכירך הנני בת 55. לא לוקחת כדורים. ללא כולסטרול, ללא לחץ, דם, ללא שומנים בדם. רזה מאד, עוסקת בפעילות גופנית, לא מעשנת אך במשפחתי מצד שני הוריי,והמשפחה המורחבת שלהם מחלות לב. מכיוון שאני סובלת מזה עשרה חודשים מעין רטט ויברציה בצד שמאל של בית החזה, וכן נימולים בכפות ידיים ורגליים,, ולמעשה תחושת ויברציה בכל הגוף, אפילו בעורף ובשפתיים ולאור בדיקות שנעשו ולא נמצא דבר ו/או אבחנה ביצעתי עפ"י המלצתך במייל קודם שלי אליך, הולטר לב ל-24 שעות וכדלהלן: (לציין כי לא נתבקשתי ללחוץ על כפתור כלשהו בזמן שהיתי 24 שעות עם ההולטר). ובכן: הפרעות קצב חדריות VPC'S - לא נצפו. הפרעות קצב על חדריות APC'S- נצפו סה"כ 1 APC'Sבודדים במשך הבדיקה. הפרעות הולכה - נצפו קטעים במרווחי R-R עד 3.6 שניות מתאים לדום הסינוס, לדוגמא שעה: 21:51. שינויים משמעותיים בקטע ST- לא נצפו. תלונות הנבדק - לא צויין. הערות/סיכום: נצפו אירועים חוזרים של דום סינוס בשעות הערנות עם מהירות מינימאלית של 26 לדקה. לדוגמא בשעה 21:51. יש לגשת בהקדם לרופא המטפל להמשך בירור. מה זה אומר הממצא הבודד הזה? מה זה דום הסינוס? האם יש קשר בכלל לתלונות שאני מתלוננת עליהם על ויברציה/רטט נימולים כפי שציינתי במייל זה ובמייל קודם שלי בענין. תודה מראש על תשובתך. ב ב ר כ ה

09/06/2013 | 11:33 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שירה, שוב מתנצלת על העיכוב בתגובה ראי תשובתי המפורטת בשאלתך הקודמת תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה