כאבים לא חזקים בחזה בצד שמאל במנוחה

דיון מתוך פורום  לב האישה

07/12/2012 | 10:10 | מאת: טל

שלום רב, לאחרונה יש לי כאבים בחזה בצד שמאל במנוחה. הכאבים לא חזקים אבל מורגשים. אני עושה הליכה כל יום ובזמן הליכה לא היו לי כאבים כאלה הכאב ממוקם כמו מתחת לשד, זה בא והולך, במשך שבועיים בערך. חשבתי שאולי זה קשור לבקע בטבור שיש לי, בקע קטן, הא יכול לגרום לכאבים כאלו. לפעמים גם נוספת לזה תחושה מוזרה בבטן, לכן חשבתי שאולי הבקע שלי גדל ומקרין לחזה. אני מניחה שאם זה היה קשור ללב, היו לי במאמץ וגם עייפות ועוד סימפטומים. מה את ממליצה לעשות? והאם זה נשמע לך משהו שקשור בלב?

12/12/2012 | 11:43 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום טל לכאבים בחזה בצד שמאל סיבות רבות, חלקן קשורות ללב וחלקן לא. קשה מאוד לענות על שאלתך בלי להכיר את גילך ואת הרקע הרפואי שלך. אכן כתבת נכון, כאבים בחזה שקשורים ללב בדרך כלל יתגברו במאמצים, אך כמובן לא תמיד. כאבים שקשורים לבקע יכולים להיות יותר בשכיבה, להיות קשורים באוכל, להיות מלווים בצרבת אך כמובן לא תמיד. אני ממליצה לך לפנות לרופא משפחה שיקבל פרטים נוספים על אופי הכאב, יבדוק אותך, ימדוד לך לחץ דם, יבצע תרשים א.ק.ג ויחליט אם יש צורך בבדיקות דם ובדיקות עזר נוספות. תרגישי טוב

20/06/2013 | 16:35 | מאת: אתי

גם לי יש דקירות בחזה בצד שמאל מזה חודש אני סובלת מפרפור פרוזדורים האים זה קשור אני בת ארבעים ושמונה

14/06/2016 | 01:43 | מאת: Sigal

דקירות קטנות בחזה בצד שמאל בת 48

מנהל פורום לב האישה