כאבים בחזה וכלוב צלעות

דיון מתוך פורום  לב האישה

04/08/2020 | 14:00 | מאת: עדי

שלום, מיום חמישי שעבר עם כאב בחזה ובצלעות משמאל עם רגישות קשה במישוש, במיון נעשה א.ק.ג ואשמח להסתכלותך. ברקע תסמונת EDS ואיוושה

03/09/2020 | 17:32 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום עדי, לכאבים בחזה יש סיבות שונות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן על מנת לדעת את הסיבה אצלך צריך להכיר יותר את הרקע שלך, לבדוק אותך, לאפיין יותר את התלונה. בעקרון כאבים שקשורים עם בעיות לב יהיו יותר קשורים למאמץ ולא יהיו מאוד ממושכים. כאבים שמאוד קשורים במגע הם יותר כאבים שקשורים בשרירים ובעצמות. בכל מקרה הייתי מציעה לפנות לרופא משפחה ולהשלים בנוסף לא.ק.ג שעשית גם בדיקות דם ואקו לב. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה