תוסף מגנזיום בנוסף לטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  לב האישה

15/05/2020 | 06:16 | מאת: ענת

לפני כחצי שנה עברתי אירוע לבבי, השתלת 2 תומכנים מאז מטופלת בברלינטה+אספירין-קרטייה+אזקור+סטטור. מסתבר שבמים לצריכה ביתית חסרים מינרלים(מים מותפלים) האם אפשר לשלב תוסף מגנזיום לתרופות הנ"ל?

17/05/2020 | 10:05 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום ענת, במידה והתפקוד הכלייתי שלך תקין, הרי ניתן ליטול מגנזיום כך שאם יש עודף של מגנזיום הוא יופרש בשתן. התרופות שאת נוטלת לא מפריעות לנטילת תוסף מגנזיום. יחד עם זאת חשוב לדעת שאם ריכוז המגנזיום שלך תקין בבדיקת דם ואם את צורכת מגנזיום בדיאטה הרי לא ידוע בספרות הרפואית באופן חד משמעי שנטילה נוספת של מגנזיום עשויה למנוע ארוע בלב, בקרב נשים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה