ביצעתי בדיקת הולטר ניראה קצת מדאיג

דיון מתוך פורום  לב האישה

25/07/2019 | 14:54 | מאת: אבי

שלום לכם ביצעתי בדיקת הולטר ניראה קצת מדאיג הייתי שמח לשמוע את דעתכם. מהירות מינימלית: 62 מהירות מקסימאילית: 123 מהירות ממוצעת: 76 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפה VPC בודד. הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 5130 APC'S במשך הבדיקה. הפרעות הולכה: נ BRADYCARDIC SECOND DEGREE A-V BLOCKצפו קטעים עם מרווחי R TO R עד 2.0 שניות,יתכן שמדובר ב- BLOCKED APC'S. פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. תלונות הנבדק: לא נצפו. הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: קצב סינוס. מהירות מינימלית - 62 פעימות לדקה, מהירות מקסימלית - 123 פעימות לדקה, מהירות ממוצעת - 76 פעימות לדקה. תודה אבי

14/08/2019 | 16:19 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום אבי, לא ניתן להתייחס לממצאים של בדיקת הולטר בלי לדעת את גילך, מחלות רקע ומה הסיבה שבכלל בדיקת ההולטר בוצעה. בעקרון בתשובה שצרפת מתוארות פעימות מוקדמות מהפרוזדור, זה יכול להיות ממצא פיזיולוגי כלומר ממצא שיש להרבה אנשים ויכול גם ללוות מחלות שונות. בכל מקרה זה לא נחשב מסוכן. תרגיש טוב

מנהל פורום לב האישה