כאבים בחזה דקירות בת 23 בריאה בדרך כלל

דיון מתוך פורום  לב האישה

16/07/2019 | 13:48 | מאת: עדן

הי אני בת 23 נוטלת גלולות ואטנט 30 מל לרוב לוקחת רק חצי כדור , כבר יומיים שיש לי כמו דקירה עמומה בחזה , מן דקירות קטנות כאלה לא כאב מובהק , סובלת המון מקוצר נשימה ( אני חושבת שזה נפשי יותר עניין הנשימה ) סובלת לפעמים מלחץ דם נמוך , עושה פעילות גופנית .. גם היום עם הדקירות עשיתי ובזמן הפעילות הגופנית מרגישה שנסתמות לי האוזניים

14/08/2019 | 15:55 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום עדן, לכאבים בחזה יש סיבות שונות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות כלל ללב. כמובן בלי להכיר את הרקע שלך, לאפיין יותר את התלונה ולבדוק אותך לא ניתן לומר מה הסיבה לדקירות בחזה שאת מרגישה. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שמכיר אותך, יאפיין את התלונה ויבדוק אותך ואז יחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה