תוצאות בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

13/03/2019 | 07:07 | מאת: רוני

שלום בת 37 בריאה בדרך כלל . בילדותי חליתי בלוקמיה מעל 30 שנה בריאה. לפני שלושה חודשים ילדתי את הבן השני שלי ניתוח קיסרי עקב חתך דרגה b. עשיתי אקו לב בספטמבר האחרון לפני הלידה והכל יצא תקין.. לפני כשבוע עשיתי שוב אקו לב לאחר הלידה ויצא לא תקין בחדר שמאל.. רציתי לדעת עד כמה זה מעיד על כך שאני חולה? והאם לידה בקיסרי יכולה לשבש כך את האקו לב לרמה כזאת של אי תקינות??? אני לא לחצתי או הפעלתי מאמץ. כמה המצב שלי קריטי? האם אני הולכת למות? קרדיוחוג יש לי רק ב15.4 האם אפשר לחכות או להקדים? אני מאוד דואגת בגלל שאני אמא לשני תינוקות קטנים . מצרפת תוצאות אחרונות תודה רבה רוני

28/04/2019 | 14:30 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רוני, אני לא רואה שצירפת את בדיקת האקו. באופן כללי בדיקת האקו יכולה להשתנות מבדיקה לבדיקה כתלות בעושה ובמכשיר שבו נעשתה הבדיקה. לא כל הערה שכתובה בתשובה , בהכרח מעידה על בעיה. אם תרצי, שלחי את תוצאת הבדיקה ואתייחס. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה