צרבת וכאבים בחזה ובגב

דיון מתוך פורום  לב האישה

25/12/2018 | 14:02 | מאת: צרבת וכאבים בחזה

הי אני בת 27, כבר מס ימים מרגישה כאבים בחזה בצד שמאל, מאז מרגישה שיש שינוי במצב העייפות שלי מעין סחרחורות קטנות כאילו מידי פעם וחולשה של הגוף ברמה שרק רוצה לעצום את העיניים. לפני מס דק שוב היה לי כאבים חדים בחזה שנלווה לזה גם כאבים בגב מאחורהוצרבת חזקה מהבוקר יש צורך לפנות לרופא לבדיקה? או שזה מיותר מתלבטת מה לעשות בנושא

13/01/2019 | 13:33 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום, לכאבים בחזה סיבות רבות, חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. גם תלונה של צרבת יכולה להיות קשורה ללב ויכולה להיות קשורה במערכת העיכול. כמובן על מנת לאבחן מה הסיבה לכאבים שלך צריך להכיר יותר את הרקע שלך, מחלות נוספות סיפור משפחתי, לאפיין יותר את התלונה, לבדוק אותך ואז להחליט לגבי צורך בבדיקות נוספות כמו בדיקות דם ובדיקת א.ק.ג. אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה שיבצע את כל הנ"ל ויחליט מה הסיבה לכאבים וגם אם יש מקום לבדיקות נוספות. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה