כאבי לב במנוחה ןדפיקות חזקות

דיון מתוך פורום  לב האישה

25/11/2018 | 09:02 | מאת: סוזי

שלום, אני בת 59 יש לי כאבים בלב ובחזה במיוחד בצד שמאל.הכאב מקרין גם ליד ימין ובטן עליונה וצלעות בצד ימין.לפעמים יש גם דפיקות לב חזקות.זה מתגבר בלילה. הרופא שלח אותי למיון,עשו לי סיטי ויצא תקין. בנתיים זה עבר אבל כל פעם זה חוזר. מה אני צריכה לבדוק כדי להימנה מהכאבים? תודה רבה מראש

02/12/2018 | 09:19 | מאת: מירי בליך

שלום סוזי, לכאבים בחזה יש סיבות רבות חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. על מנת לנסות לאבחן את הסיבה אצלך כמובן צריך לדעת יותר את הרקע שלך, מחלות אחרות והרגלי חיים לאפיין יותר את התלונה ואז להחליט אם צריך לבצע בדיקות נוספות ללב. אני מניחה שאם היית במיון ושוחררת אז לא נמצאה סיבה משמעותית לכאבים יחד עם זאת כמובן חשוב להגיע לאבחנה כך שניתן יהיה לתת לך טיפול מתאים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה