המשך שאלה כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  לב האישה

02/09/2018 | 14:36 | מאת: ללח

חשוב לציין כי אני 54 קילו 1.59 לאמא שלי יש כולסטרול מה באמת אפשרי לעשות מה כדאי לאכול האם אגוז ברזיל עוזר ושיבולת שועל

08/10/2018 | 12:43 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום ללח, חשוב לאכול תזונה דלת כולסטרול, הכוונה כמה שפחות בשר אדום, יותר דג (לפחות שתי מנות) ועוף. להמנע מגבינות עתירי שומן, להמנע מחמאה, להפחות ביצים (רצוי לא יותר מ 2-3 בשבוע). מבחינת מאכלים שעלולים להוריד את רמת כולסטרול. מיץ רימונים נמצא כיעיל. החסרון הוא שצריך לשתות ליטרים של מיץ רימונים מדי יום מה שלא אפשרי. ניתן לנסות רכז של מיץ רימונים שניתן לרכוש בחנויות טבע. תרגישי טוב

08/10/2018 | 22:32 | מאת: ללי

אז כמה לשתות מרכז מיץ רימונים והאם שותים כך או מוסיפים מים

מנהל פורום לב האישה