פענוח בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  לב האישה

07/03/2018 | 19:24 | מאת: נאוה

שלום ד"ר בלוך, קיבלתי תוצאות הבדיקה, והרופאה שלי אינה זמינה כעת. מהירות מינימלית: 67 מהירות מקסימלית: 118 מהירות ממוצעת: 84 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו VPC'S בתדירות של עד 259 לשעה (נצפו סה''כ 4130 VPC'S במשך הבדיקה - ראה טבלת פיזור בדו''ח). נצפה זוג VPC'S (עמ' 6). הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 16 APC'S במשך הבדיקה. הפרעות הולכה: לא נצפו. פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. האם עלי לדאוג? מה זה אומר? תודה רבה מראש.

11/03/2018 | 12:30 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום נאוה, בעקרון ברפואה מטפלים בחולים ולא ניתן לפענח בדיקה מבלי לדעת את גילך, מחלות רקע, והסיבה שבגללה בוצעה הבדיקה. בנוסף אם ההולטר בוצע בעקבות תלונה שלך , לא ברור אם הרגשת את התלונה במהלך ההקלטה של ההולטר. בבדיקת ההולטר מתוארות פעימות חדריות מוקדמות. פעימות כאלה יכולות להופיע אצל אנשים בריאים ויכולות להופיע גם משני לבעיה לא לבבית ומשני לבעיה לבבית. אני ממליצה לפנות לרופאה שהפנתה אותך שמכירה אותך ומכירה את כל הפרטים החסרים והיא תנחה אותך אם יש צורך בברור או בדיקות נוספות. תרגישי טוב

04/03/2019 | 15:51 | מאת: רות

אני בת 66 עשיתי בדיקת הולטר התוצאות הם קצב בסיסי סינוס שנע בין 50 ל- 96 לדקה (ממוצע 66) הפרעות קצב חדריות . vpbs בודדים 4 הפרעות קצב חדריות apbs בודדים 3 אבקש לקבל תשובה אני בלחץ נורא תודה רות

מנהל פורום לב האישה