היי ד"ר אשמח לייעוץ..

דיון מתוך פורום  לב האישה

01/11/2017 | 23:50 | מאת: ליאן

כבר תקופה ארוכה שיש לי מידיי פעם כמו דפיקות לב חזקות או שאני לרגע מרגישה חסר בפעימות. זה בא הולך לכמה שניות . מה זה יכול להיות?

02/11/2017 | 17:31 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום ליאן, על מנת לענות על שאלתך מה זה יכול להיות צריך להכיר את גילך, מחלות רקע נוספות, מחלות במשפחה, תרופות שנוטלת כמו גם לקבל יותר פרטים על אופי התלונה ולבדוק אותך. בהנחה שאת בריאה ולא נוטלת תרופות ואין סיפור משפחתי של מחלות לב אז תלונה של חסר פעימה יכולה להיות ביטוי לפעימה מוקדמת. כדי לאבחן את הבעיה אני ממליצה לפנות לרופא משפחה שמכיר את הרקע שלך שיבדוק אותך, וישלח אותך לביצוע בדיקות דם ספירת דם, כימיה, תפקודי בלוטת התריס. אם רוצים לאבחן בדיוק במה מדובר אז ניתן להתחבר למכשיר שנקרא הולטר שרושם את הפעילות החשמלית של הלב. במידה ואת מרגישה את התלונה בזמן שאת עם המכשיר את לוחצת על כפתור בהולטר , הקטע הנ"ל מסומן ואז אפשר לדעת אם מדובר בפעימה מוקדמת או אחר ואז לפי התוצאות להחליט לגבי טיפול וצורך בבדיקות נוספות. תרגישי טוב

04/11/2017 | 00:38 | מאת: ליאן

אני בת 29 בריאה בדרך כלל אין מחלות רקע במשפחה. עשיתי אקג שיצא תקין . ואת הולטר הרופא אמר במידה וימשיך ויציק לי עוד אז יעשו לי.

מנהל פורום לב האישה