דקירות ורגישות עור בגב מאחורי הלב

דיון מתוך פורום  לב האישה

03/10/2017 | 14:30 | מאת: שני

הי, סובלת כ3 חודשים מדריכות בלב הולכות וחוזרות באופן יומיומי. אקג נמצא תקין. ממתינה לתשובה של בדיקת הולטר. אתמול החלה רגישות בעור בגב באיזור הלב. בדקירות שאני חשה בדכ כ20 שניות עד חצי דקה. האם עלי לדרוש בדיקה מסויימת? כמו כן מה יכול להיות שהמקור? דלקת מחלה? אשמח לעזרה והכוונה

24/10/2017 | 16:50 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום רב, לדקירות בלב סיבות רבות חלקן קשורות וחלקן לא קשורות ללב. כמובן בלי להכיר את גילך, מחלות רקע ולקבל יותר פרטים על התלונה לא ניתן לומר בוודאות מה הסיבה לדקירות. אני חושבת שהכי נכון לפנות לרופא משפחה שמכיר אותך. הרופא יבדוק אותך ויחליט אם צריך בדיקות נוספות. היתי ממליצה גם להשלים בדיקות דם, ספירת דם, כימיה מלאה , תפקודי בלוטת התריס ובדיקות נוספות לפי המלצתו של רופא המשפחה. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה