כאבים חדים בלב בחורה בת 24

דיון מתוך פורום  לב האישה

28/06/2017 | 01:06 | מאת: עדי

היי, שמי עדי בת 24 בריאה לחלוטין, אני עצמאית מזה שנה ובחודשים האחרונים אני נמצאת תחת לחץ מוגבר, בחודשיים האחרונים אני מרגישה מדי פעם דקירות בלב... היום הייתי מעט עצבנית מהרגיל והרגשתי כאבים ממש ממד חזקים בלב ואז היה לי לחץ בחזה כמעט כל היום אפילו עד עכשיו שהשעה עכשיו 1:00 בלילה... יש לנו מחלת רקע במשפחה- אימא,סבא- סוכרת, בעיות לב, צינתורים.. אני בחורה מאוד חזקה פיזית, אבל בכל מקרה זה ממש הפחיד אותי, אני מתלבטת אם ללכת לרופאה לבדוק את זה או שזה יכול להיות מהלחץ? האם סביר שבגיל שלי תהיינה בעיות לבביות? תודה.

16/07/2017 | 17:27 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום עדי, לכאבים באזור החזה סיבות רבות. חלקן קשורות ללב וחלקן לא קשורות ללב. כדי לדעת מה הסיבה אצלך צריך להכיר יותר את הרקע שלך ושל המשפחה שלך, לשמוע יותר פרטים על התלונה, לבדוק אותך ואז להחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות. כמובן שמתחים כנראה גם יכולים לתרופ לתחושות שונות באזור החזה. יחד עם זאת אני חושבת שאם את לא מרגישה בטוב, חשוב לפנות לרופא שיעשה את כל מה שכתבתי ויחליט אם צריך לעשות בדיקות דם, א.ק.ג ובדיקות אחרות לפי הממצאים. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה