לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  לב האישה

05/01/2012 | 18:56 | מאת: שרה

שלום, יש ליכבר מספר ימים לחץ בחזה ודופק גבוה, ברקע, יל"ד היפוטירואידזם וסכרת סוג 2 מאוזנים, אני נוטלת כשבועיים פרימולוטנור האם סביר שמשפע כך? האם מותר לקחת מספר שבועות? בתודה

11/01/2012 | 07:55 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום שרה, אנני מכירה את התרופה פרימולוטנור, אם מדובר בטיפול הורמונלי הרי טיפול מהסוג הזה יכול לגרום לדפיקות לב. יחד עם זאת לתלונות שלך עלולות להיות גם סיבות אחרות. אני ממליצה לגשת לרופא משפחה שמכיר את הרקע שלך, לספר על התלונות בדיוק, להבדק בבדיקה גופנית ולבצע בדיקות בסיסיות כגון א.ק.ג, בדיקות דם בסיסיות ועוד לפי הצורך

מנהל פורום לב האישה