כאבים בחזה בצד שמאל וימין

דיון מתוך פורום  לב האישה

23/09/2012 | 15:06 | מאת: טליה

שלום אני בת 18 וחצי וכבר חודשיים אני סובלת מלחצים ודקירות בחזה בצד שמאל הרוב ולפעמים גם בצד ימין , אני חלשה רוב הזמן (גם אני לא אוכל בשר ) נגשתי לרופא בצבא והוא הביא לי כל מיני בדיקות דם ועשיתי ספירת דם ורמת המוגלובין של שם הייתה נמוכה כעט מחכים לשאר הבדיקות אבל בזמן הזה אני ממש סובלת ומתקשה לתפקד גם כשאני הולכת טיפה מהר אני מתחיל להתנשף במהירות הכאבים תופסים אותי כל שעה ביום ולפעמים יותר הייתי רוצה לדעת ממה הכאבים האלו נובעים תודה מראש

24/10/2012 | 18:10 | מאת: ד"ר מירי בליך

שלום טליה, יש סיבות רבות לכאבים ודקירות בחזה. הברור צריך להתחיל מאפיון הכאבים, מתי הם באים, כמה זמן , אופי וכו ורקע רפואי נוסף שלך. בשלב הבא בדיקה גופנית על ידי רופא ואז בדיקות עזר שכוללות בדיקות דם ותרשים א.ק.ג. אם נמצאה אנמיה בספירת הדם, הרי היא בהחלט יכולה לסביר חולשה, קוצר נשימה במאמצים וגם כאבים בחזה.אם ההמוגלובין נמוך צריך לראות על איזה רקע זה. האם חסר ברזל ויטמין B12 וכו ולפי הסיבה לטפל ולעלות את ההמוגלובין. תרגישי טוב

מנהל פורום לב האישה