שאלות על פוליפים בחלל הרחם

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

11/10/2020 | 01:53 | מאת: כושיות

היי, יש לי כמה שאלות על פוליפים בחלל הרחם: 1.האם שכורתים פוליפ הוא צומח חזרה? 2. האם יש קשר גנטי/תורשתי לפוליפים במערכת העיכול או לחלופין לסרטן המערכת העיכול? 3.האם גלולות שמכילות פרוגרסטרון מונעות היווצרות או גדילה של פוליפ? אולי אפילו יכולות לגרום לו לקטון? 4. האם פוליפים גודלים בתוך הרחם? תודה

פוליפ עלול להישנות. יש מחלות גנטיות בהן גם צומחים פוליפים ברחם. גלולות לא ימנעו בוודאות הישנות הפוליפים. המקום שפוליפים לרוב צומחים הוא בחלל הרחם אן צוואר הרחם

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית